You are here

Waarom zou u een kraan moderniseren?

VERLENG DE LEVENSDUUR VAN UW BOVENLOOPKRAAN

U kunt een oude kraan nieuw leven inblazen. Wellicht wilt u de snelheid en de hijscapaciteit verhogen, de ergonomie en het comfort voor de operator verbeteren, nieuwe veiligheidsvoorzieningen en positioneringsmogelijkheden toevoegen of gewoon verouderde componenten die veel onderhoud vragen vervangen door nieuwere technologie. Wat u ook nodig hebt, modernisering kan een goede optie zijn om uw originele investering te beschermen en de levensduur ervan te verlengen.

BOUW UW PRODUCTIVITEIT OPNIEUW OP

Vaak wordt voor moderniseren gekozen omdat er een behoefte bestaat aan betere prestaties en een hogere productie. In sommige gevallen omdat er een heel nieuw proces wordt geïmplementeerd. Met de juiste modernisering krijgt u uiteindelijk een geheel geïntegreerd systeem dat is toegesneden op de eisen van uw bedrijf.

BEGIN MET EEN BETROUWBAARHEIDSONDERZOEK

Een betrouwbaarheidsonderzoek voor kranen (Crane Reliability Study) van Konecranes geeft een gedetailleerde analyse van uw kraan en de toepassing ervan. We beoordelen de constructie van de kraan en de staat van de mechanische en elektrische onderdelen. Daarnaast bestuderen we de last, de belastingseisen en de onderhoudsgegevens. Al deze factoren worden vergeleken met de gewenste prestaties om te bepalen welke systeemupgrades het best passen en hoe die uitgevoerd moeten worden.

DE VOORDELEN VAN EEN NIEUWE KRAAN TEGEN LAGERE KOSTEN

Als u meer wilt dan eenvoudige upgrades voor verbetering van de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties, kunnen we uw oude kraan ook reviseren zodat hij voldoet aan de huidige hoogwaardige technologische eisen. Dit is gewoonlijk aanzienlijk minder kostbaar dan een nieuwe kraan.

CREËER EEN VEILIGERE WERKPLEK

Veiligheidstechnologie ontwikkelt zich sneller dan ooit. Het is heel goed mogelijk dat de veiligheidsvoorschriften zijn gewijzigd sinds de bouw van uw rolbrug. Modernisering kan u helpen te voldoen aan de huidige veiligheidsvoorschriften en tevens de kans op stilstand, letsel of schade aan installaties, materialen en producten verminderen.

TOONAANGEVEND IN MODERNISERING

Konecranes is een toonaangevende leverancier van moderniseringen voor rolbruggen, met ruim 100 jaar ervaring. Onze experts zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring op het gebied van moderniseringen, van groot tot klein. We beschikken over de schaalgrootte, expertise, technologie en middelen voor het moderniseren van elk model rolbrug van elke makelij.