You are here

WAARDOOR ONDERSCHEIDT KONECRANES ZICH?

Lifecycle Care

Onze aanpak voor kraanonderhoud draait om Lifecycle Care: een uitgebreide, systematische aanpak van onderhoud op basis van hulpmiddelen en processen van topkwaliteit. Lifecycle Care zorgt voor een optimale levenscycluswaarde, met maximale productiviteit en inzetbaarheid en minimale stilstandkosten.

Realtime Service

We implementeren het industriële internet en lopen voorop bij de ontwikkeling van Remote Services, zoals bewaking, diagnose, analyse en op gebruik gebaseerd voorspellend onderhoud. Op die manier leveren we transparante en gedeelde informatie, realtime inzicht en een unieke ervaring voor de klant.

Veiligheidscultuur en registratie

Bij Konecranes geen enkele opdracht zo belangrijk en geen enkel onderhoud zo dringend dat we ons de tijd niet gunnen om het werk veilig en correct uit te voeren.

Klantgericht

Onze adviserende aanpak helpt ons meer inzicht te krijgen in uw processen en werkzaamheden.

Uitgebreid aanbod

Konecranes biedt een complete reeks serviceprogramma's en producten die kunnen worden aangepast aan uw wensen.

Nabijheid

U vindt ons om de hoek en overal ter wereld: we hebben het grootste en meest uitgebreide servicenetwerk in de branche. We streven ernaar om marktleider te zijn voor lokaal kraanonderhoud in alle markten.

Mensen

Als marktleider trekken we de beste mensen aan. Ons streven naar groei en ontwikkeling is de reden dat ze bij ons blijven.

Kennis

We hebben zeer uitgebreide technische trainings- en certificeringsprogramma's die zijn ontwikkeld om de veiligheid en productiviteit te verbeteren. Onze service kan bouwen op een technisch ondersteuningsnetwerk van wereldklasse.

Ervaring

We zijn de grootste OEM in de kraanindustrie, met meer dan 100 jaar ervaring en 430.000 machines waarvoor een onderhoudscontract is afgesloten. De ervaring van Konecranes klinkt door in onze lange reeks merkovernames en het grote aantal geïnstalleerde machines. We zijn eigenaar van het intellectuele eigendom van alle verworven merken.

Technologie

We hebben ons bewezen als marktleider op het gebied van R&D en pionier in 'slimme technologie'. Bovendien hebben we een uitstekende naam wat betreft het leveren en ondersteunen van innovatieve producten en services.