You are here

Upgrades van takel, loopkat en kraan

Upgrades van takels en loopkatten

Laat Konecranes uw apparatuur beoordelen en ontdek welke moderniseringsupgrade geschikt is voor u.

AANPASSINGEN EN VERSTERKINGEN VAN LIGGERS

Konecranes kan de lengte van de spoormaat verkleinen of vergroten. Dat kan nodig zijn bij het bouwen van uitbreidingen of bij het inbouwen van een gebruikte kraan in een bestaand gebouw. Verder kunnen liggers worden gerepareerd of verstevigd, met name wanneer het hefvermogen wordt verhoogd.

DE SMT-LOOPKAT

De SMARTON®-loopkat is gebouwd voor de zware procesindustrie. De motor, reductiebak en besturing zijn intern ontworpen en geproduceerd, wat borg staat voor uitstekende hefprestaties en een lange levensduur. De motoren met flensbevestiging zijn voorzien van geïntegreerde remmen, voor een betere uitlijning van de machine.

KRAANBUFFERS

Bescherm de kraan en het gebouw door geveerde, hydraulische of rubberen kraanbuffers te plaatsen die voldoen aan de OSHA-vereisten.

PLATFORMS

Verhoog de veiligheid door gangpaden en leuningen toe te voegen of te vernieuwen.

WIELKASTEN EN WIELSETS

Met antiwrijvingslagers kunt u voldoen aan de toegenomen productiviteitseisen. De Konecranes-wielkasten met hoge capaciteit zijn ontworpen voor een betere kraanloop en een langere levensduur van de wielen.

TANDKAST VAN TAKEL

De tandkast kan worden gereviseerd of compleet worden vervangen om te voldoen aan de eisen van een nieuwe bedrijfsomgeving of om een hogere hijscapaciteit te bieden. Belangrijke onderdelen zoals assen, lagers en tandwielen kunnen met grote precisie worden vervaardigd en thermisch behandeld, voor een lange levensduur.

REMMEN DIE ZICHZELF AFSTELLEN EN UITLIJNEN

Verminder de onderhoudsbehoefte door automatische compensatie van slijtage aan remvoeringen. Konecranes levert remschoenen met een DC AISE-verenset, elektrische ontgrendeling of AC-impulsinschakeling.

KRAANRIJMOTORREMMEN

Bij gebruik van kraanrijmotorremmen, gewoonlijk op kranen met gelijkstroomvoeding, kunnen deze remmen worden aangepast voor bediening vanuit de cabine of vanaf de vloer. Componenten die voor revisie of vervanging in aanmerking komen, zijn elektrisch en hydraulisch bediende remschoenen, DC-verensets, schijven en ontgrendelmechanismen.

ONDERBLOK VAN DE TAKEL

Konecranes heeft complete onderblokken voor takels in een groot aantal afmetingen en configuraties op voorraad, evenals veelgebruikte slijtende onderdelen zoals haken, frames, pennen, schijven, lagers en veiligheidskleppen.