Service in realtime met TRUCONNECT

Konecranes implementeert het industriële internet en loopt voorop bij de ontwikkeling van Remote Services, zoals bewaking, diagnose, analyse en op gebruik gebaseerd voorspellend onderhoud. Op die manier leveren we realtime inzicht en een unieke ervaring voor de klant.

real_time_service_with_truconnect.jpg

Het onderhoud van de toekomst is nu al leverbaar

TRUCONNECT® is een reeks producten voor Remote Services die gegevens, machines en mensen met elkaar verbinden.

the_future_of_maintenance.jpg

Remote Monitoring

Met TRUCONNECT Remote Monitoring (bewaking op afstand) beschikt u over de gebruiksgegevens die nodig zijn om uw onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en te controleren of onderhoud en toepassing voldoen aan de voorschriften. U ontvangt rapporten met informatie over veiligheidskwesties, operationele statistieken en een schatting van de resterende verwachte levensduur van geselecteerde onderdelen (Design Working Period – DWP). Daarnaast kunt in realtime informatie waarschuwingen over veiligheidskwesties ontvangen per e-mail en/of sms.

truconnecttablet.jpg

Productie-efficiëntie voor machines

TRUCONNECT Productie-efficiëntie is ontwikkeld om de OEE-factor (Overall Equipment Efficiency) van machines te meten. Hierbij worden gebruiksgegevens via externe verbindingen vastgelegd en ontvangt u informatie op basis waarvan u besluiten kunt nemen voor efficiencyverbeteringen.

remote_efficiency.png