You are here

Takel- en kraanreparatie

Reparaties aan rolbruggen: gepland of met spoed?

Konecranes verzorgt het onderhoud van meer kranen dan welk bedrijf dan ook ter wereld en heeft meer dan 3500 deskundige monteurs in dienst. Of het nu om een spoedreparatie, een geplande reparatie of een upgrade gaat: Konecranes zorgt altijd dat uw machines werken.

We weten dat u productie verliest wanneer uw apparatuur niet werkt. Daarom wordt het werk van onze monteurs afgestemd op uw operationele planning en tijdskaders.

Konecranes biedt reparatieservices voor geplande reparaties, vooraf goedgekeurde reparaties en reparaties op aanvraag.

GEPLANDE EN VOORAF GOEDGEKEURDE REPARATIES AAN BOVENLOOPKRANEN

Geplande reparaties worden uitgevoerd op basis van inspectie- en onderhoudsrapporten. De planning van deze reparaties wordt bij voorkeur afgestemd op uw productieplanning. Onze monteurs zijn toegerust om allerlei geplande reparaties uit te voeren, zoals het herstellen, afstellen en vervangen van onderdelen van uw machines.

Bij vooraf goedgekeurde reparaties zijn herstelreparaties goedgekeurd tot een bepaald bedrag, zodat kleinere reparaties of correcties snel en efficiënt kunnen worden afgewerkt. Gewoonlijk worden deze uitgevoerd tijdens inspectierondes of preventief onderhoud.

En uiteraard zijn wij beschikbaar voor reparaties op aanvraag of noodreparaties.

Klik hier voor de dichtstbijzijnde serviceafdeling van Konecranes.