Reparatie en vernieuwing

Wanneer een defect is gevonden, worden reparaties uitgevoerd om de staat van de kraan zodanig te herstellen dat deze zijn taken naar behoren kan uitvoeren. Tijdige reparatie van bekende problemen vermindert niet alleen de kans op stilstand en ongevallen, maar is vaak zelfs wettelijk verplicht.

Het vernieuwen van onderdelen (retrofitting) is dan een relatief eenvoudige en goedkope manier om uw bestaande rolbruggen uit te rusten met de nieuwste voorzieningen en technologieën. Meestal gaat het om het vervangen van de takel en onderdelen of het aanbrengen van variabele toerentalregeling, radiobesturing en ledverlichting. In tegenstelling tot modernisering vergt retrofitting gewoonlijk veel minder planning en stilstand.

corrective_maintenance_and_retrofits.jpg

Geplande kraanreparaties

Het verhelpen van bekende fouten draagt niet alleen bij aan de veiligheid: het is ook financieel aantrekkelijk. Als er tijdens inspecties en preventief onderhoud defecte onderdelen worden aangetroffen, worden deze gedocumenteerd en bespreken we de herstelmaatregelen met u. Kraan- en takelreparaties worden afgestemd op uw productieplanning om kostbare stilstand tot een minimum te beperken.

Bij storingen kunt u contact met ons opnemen voor spoed reparaties.

planned_crane_repairs.png