You are here

Real-time service

Realtime ONDERHOUDSSERVICES VOOR KRANEN

De kunst van het onderhouden van industriële machines blijft zich ontwikkelen. Alleen reageren als er zich problemen of storingen voordoen en preventief onderhoud uitvoeren uitsluitend aan de hand van de kalender, past niet meer bij het zeer competitieve en technische bedrijfsklimaat van tegenwoordig.

Konecranes loopt voorop bij de ontwikkeling van kraanservices op basis van het industriële internet. Wij streven ernaar om een unieke klantervaring te realiseren door met diagnostiek en Remote Monitoring in realtime inzicht geven in uw machinegebruik.

Remote Monitoring-services (bewaking op afstand) van Konecranes stellen u in staat om onderhoud en moderniseringen te plannen op basis van gebruiksgegevens. Deze informatie is op aanvraag beschikbaar via onze veilige online webportal. Daarnaast profiteert u van veiligheidswaarschuwingen: uw kraan kan u via e-mail of sms waarschuwen bij noodstops en mogelijke overbelasting, zodat u snel actie kunt ondernemen. In combinatie met een programma voor preventief onderhoud en deskundige adviezen kunt u uw onderhoudsplanning vol vertrouwen optimaliseren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe Konecranes Remote Services u kunnen helpen om uw veiligheid en productiviteit te verbeteren.