You are here

Programma's voor kraanonderhoud

Programma's voor kraanonderhoud

VIJF SERVICEPROGRAMMA'S VOOR PASSEND ONDERHOUD

CARE-PROGRAMMA VOOR PREVENTIEF ONDERHOUD

Het CARE-programma voor preventief onderhoud is ons populairste serviceproduct. Het is ontworpen om de veiligheid en productiviteit van uw apparaten te verbeteren door systematische toepassing van preventieve onderhoudsinspecties, routineonderhoud, onze eigen methode voor risicobeoordeling en aanbeveling en technologie voor Remote Monitoring, indien beschikbaar. De combinatie met reparaties, retrofits en adviesservices zorgt voor een maximale levenscycluswaarde van uw apparatuur.

Het CARE-programma wordt aangepast aan uw specifieke wensen. We houden rekening met de kraantoepassing, de werkomgeving, de bedrijfsclassificatie, de aanbevelingen van de fabrikant en de lokale voorschriften.

Om een snel en betrouwbaar beslissingsproces waar het gaat om onderhoud te ondersteunen, nemen we onze inspectieresultaten en de risico's en aanbevolen acties met de hoogste prioriteit regelmatig met u door. Meer informatie hierover vindt u onder Onze adviserende aanpak en MAINMAN Gepland onderhoud.

WILT U MEER DAN PREVENTIEF ONDERHOUD? KIES DAN VOOR HET COMMITMENT OF COMPLETE PROGRAMMA

COMMITMENT

Als u een uitgebreider onderhoudscontract wilt, dat verder gaat dan alleen preventief onderhoud, is ons COMMITMENT-onderhoudsprogramma een uitstekende keuze. Met dit programma besteedt u uitgebreid onderhoud volledig uit. Elke COMMITMENT-overeenkomst omvat gewoonlijk preventieve onderhoudsactiviteiten, periodieke inspecties, vervanging van slijtageonderdelen, vooraf goedgekeurde reparaties en aanvullende serviceproducten die passen bij de unieke omstandigheden van uw vestiging en activiteiten. Voorafgaand aan een COMMITMENT-overeenkomst vindt een gedetailleerde haalbaarheidsstudie plaats en wordt uw apparatuur waar nodig gerepareerd om de operationele staat op peil te brengen.

COMPLETE

Het COMPLETE-programma voor onderhoud en bedrijfsactiviteit is maximaal afgestemd op u als klant. Het is ontworpen voor klanten die hun onderhoud en de bediening van hun machines volledig willen uitbesteden. In het kader van dit programma werkt Konecranes met u samen om de doelstellingen voor materiaalverwerking en prestaties voor uw machines en processen vast te leggen. Aan elk COMPLETE-programma ligt gewoonlijk een langetermijnovereenkomst ten grondslag. Daarom is een gedetailleerd evaluatieproces met onderling overeengekomen voorwaarden een vereiste.

WILT U ALLEEN EEN BASISVOORZIENING? KIES DAN VOOR HET CONDITION OF CONTACT PROGRAMMA

CONDITION

Het CONDITION-inspectieprogramma is bedoeld om u te ondersteunen bij het voldoen aan de lokale voorschriften en het uitvoeren van intern onderhoud. Deze inspecties geven nauwkeurige informatie over defecten en overtredingen van de officiële voorschriften of eigen richtlijnen. De inspecties worden uitgevoerd door speciaal opgeleide en bevoegde professionals. Met het CONDITION-programma profiteert u middels online rapporten van onze expertise op het gebied van inspectie en kunt u desgewenst onze overige services uitproberen.

CONTACT

CONTACT is onze eenvoudige service op aanvraag. Hierbij gaat het in de meeste gevallen om spoedreparaties, reserveonderdelen, respons bij defecten en andere incidentele behoeften. Onze teams leren tijdens trainingen de unieke vereisten van alle kraanmerken kennen, ongeacht de oorspronkelijke fabrikant, en leveren onderhoud conform de OEM-specificaties. Het is zelfs zo dat twee derde van de kranen die wij onderhouden, niet uit onze fabriek afkomstig is. Met CONTACT laten wij keer op keer zien wat we voor u kunnen betekenen.

Voor meer informatie over onze serviceprogramma's kunt u contact met ons opnemen.