Over Konecranes

Konecranes is een wereldwijd toonaangevende groep van Lifting Businesses™, die een uiteenlopende reeks van opdrachtgevers bedient , zoals de fabricage- en procesindustrie, scheepswerven, havens en terminals.Ongeacht uw hijsbehoeften, is Konecranes toegewijd om u van hijsapparatuur en services te voorzien die de waarde en effectiviteit van uw bedrijf verhogen.

 

Onze lange geschiedenis in het zakelijke hijsen

Al meer dan 80 jaar zijn we gewijd aan het verbeteren van de efficiëntie en de prestaties van ondernemingen in alle soorten industrieën.En we hebben dit gedaan door voortdurend hijswerktuigen en services te verstrekken die mensen kunnen vertrouwen.

Wanneer u kiest voor Konecranes, verkrijgt u een unieke bron van wereldwijde kennis en ervaring in combinatie met lokale know-how om uw hijsoplossingen te versterken en uw productiviteit te verhogen.

Login yourKONECRANES.COM

Access your crane usage data, maintenance data and asset details on yourKONECRANES.com. Our cloud-based customer portal gives you a transparent view of service events and activities over any selected time interval.

ACCESS yourKONECRANES.COM