You are here

Onze adviserende aanpak

Kraanonderhoud met een persoonlijke aanpak

Onze adviserende aanpak kan u helpen bij uw besluitvorming. We doen immers meer dan alleen rapporten schrijven. We nemen de tijd en bespreken onze bevindingen in een persoonlijk gesprek met u, geven aanbevelingen op basis van onze expertise als marktleider en bespreken hoe elke actie van invloed is op uw werkzaamheden en de gezondheid van uw hele bedrijf.

Onze methode voor Risicobeoordeling en aanbeveling vormt de basis voor al onze processen op het gebied van inspectie en preventief onderhoud, voor meer veiligheid en extra productievoordelen.

De inspecties en preventieve onderhoudsservices omvatten een aantal belangrijke adviesmomenten:

Veiligheidsevaluatie: Bij deze evaluatie op machineniveau wordt besproken of er defecten of problemen zijn die de veiligheid in gevaar brengen en die moeten worden opgelost voordat de monteur vertrekt of voordat de apparatuur weer in gebruik wordt genomen.

Bezoek- en onderhoudsevaluatie: Tijdens deze evaluaties op locatie- of vestigingsniveau komen de resultaten van inspectie en onderhoud aan de orde, evenals de risico's en aanbevolen acties die daarbij zijn vastgesteld.

Bedrijfseconomische evaluatie: Deze bedrijfseconomische evaluatie van uw huidige onderhoudsprogramma is erop gericht het rendement van uw investeringen te beoordelen en continue verbetering te stimuleren.

Kraananalyses van onze experts

U hoort het misschien niet, maar uw kranen vertellen u hoe ze eraan toe zijn. Gelukkig spreken de deskundige monteurs in ons wereldwijde netwerk de taal van kranen. Ze zijn gespecialiseerd in het herkennen van problemen met uw machines, zelfs als dat met het blote oog niet altijd waarneembaar is. Met behulp van geavanceerde technologie en niet-destructieve testen kunnen we bij onze adviesservices latente of verborgen defecten constateren, met een minimale verstoring van uw werkzaamheden.