You are here

Konecranes reserveonderdelen

Onderdelenpakket

Een actief preventief onderhoudsprogramma kan de uitvaltijd verminderen en de betrouwbaarheid verhogen. Door onderdelen in voorraad te houden, met name bij proces kritieke bewerkingen, kan de uitvaltijd nog verder worden verminderd bij het uitvoeren van onderhoud of reparaties.

Konecranes-onderdelenpakketten zijn specifiek ontworpen volgens uw applicatie- en gebruiksvereisten. Onze onderdelenexperts bieden u een uitgebreid onderdelenpakket dat gebaseerd is op onze ervaring met meer dan 625.000 stuks apparatuur onder serviceovereenkomst en uw individuele behoeften.

Uitvaltijd van proces kritische apparatuur kan een kostbaar effect hebben op de operationele uitvoer. Door een deskundig op maat gemaakt onderdelenpakket voor uw apparatuur bij de hand te hebben, kan het de impact van storingen aanzienlijk minimaliseren door selectief geanalyseerde onderdelen beschikbaar te hebben.

De juiste onderdelen op het juiste moment

Ons onderdelenpakket bevat kritieke en verslijtende onderdelen en een optie om investeringsonderdelen zoals motoren, versnellingsbakken en omvormers op te nemen. Als u onderdelen bij de hand hebt, kunt u de aan de kraan gerelateerde risico's voor uw bedrijf verminderen en beheren.

Of het nu voor een enkele kraan of een volledige vloot is, onze pakketten bieden informatie over de mogelijke uitwisselbaarheid van uw kritieke hijskranen. U weet welke onderdelen geschikt zijn voor elk van de kranen in het pakket, zodat u minder onderdelen op voorraad kunt houden.

Het hebben van de juiste onderdelen in de inventaris helpt niet alleen de uptime van uw kranen te maximaliseren, maar het is ook kosten efficiënter dan het afzonderlijk kopen van onderdelen wanneer u rekening houdt met transport- en arbeidskosten voor elke keer dat u een onderdeel moet vervangen. Als u onderdelen bij de hand hebt, bespaart u ook waardevolle tijd bij het uitvoeren van reparaties.

Voordelen

  • Helpt u kraan gerelateerde risico's verminderen en beheren.
  • Kosten efficiënter dan afzonderlijke onderdelen kopen.
  • Helpt de prestaties en beschikbaarheid van apparatuur te handhaven.
  • Minimaliseer de kosten van ongeplande downtime.

Flyer Ersatzteilpaket herunterladen

Geïnteresseerd in Konecranes-onderdelenpakket?

Neem contact met ons op via [email protected] of +32 (0)13 53 96 60 voor meer informatie.