Waarom zou u een rolbruggen moderniseren?

• Het vervangen van belangrijke onderdelen kost meer dan dat het oplevert
• Uw productieproces vraagt meer dan nu haalbaar is
• Uw toepassing is veranderd
• De regelgeving is veranderd
• De onderhoudskosten en reparatietijd voor uw oude kraan nemen toe
• U overweegt om uw kraan te vervangen

why_modernize.jpg

Zijn uw kranen klaar voor de toekomst?

Als u overweegt of modernisering een goede optie is, hebt u een hulpmiddel nodig om beslissingen te nemen over de toekomstige bruikbaarheid van uw kranen. Een betrouwbaarheidsanalyse voor kranen (Crane Reliability Survey – CRS) is een constructietechnisch onderzoek naar de huidige staat van uw kraan. Uit dit onderzoek volgen een theoretische schatting van de resterende levensduur en aanbevelingen voor vervolgstappen. 

modernizations.jpg

Modernisering van uw kraan: een hele transformatie

Door middel van modernisering kunt u een bestaande kraan compleet transformeren zonder dat u deze hoeft te vervangen. Modernisering biedt bovendien de mogelijkheid om nieuwe technologie toe te voegen. Bij modernisering worden vaak takels, loopkatten, operatorcabines en bedieningen vervangen om daarmee de capaciteit, snelheid, werkcyclus en lastregeling te verbeteren.

transform_your_existing_crane.png

Oude kranen behoren tot het verleden

"Dankzij Konecranes kunnen wij nu veel veiliger met onze kranen werken. De productiviteit en beveiliging zijn verbeterd en we hebben geen problemen meer met inspecties of detectie sinds de modernisering. Reparaties behoren ook tot het verleden. Op de lange termijn besparen we met deze modernisering veel geld. En de verbeterde veiligheid is natuurlijk helemaal van onschatbare waarde."

Jerome Mead
Operations & Quality Manager, AM Castle Metals

amcastlemetals_820.jpg