You are here

MAINMAN Gepland onderhoud

MAINMAN Gepland onderhoud

Gepland onderhoud op basis van ervaring en technologie

MAINMAN Gepland onderhoud is de basis voor het CARE-programma voor preventief onderhoud. Deze onderhoudsservice vormt het uitgangspunt voor planning, rapportage en onderhoudsadviezen. Voor onze advisering maken we gebruik van de unieke MAINMAN-technologie, onze eigen methode voor Risicobeoordeling en aanbeveling en onze wereldwijde expertise op het gebied van onderhoud.

Deze methode is uniek in de sector voor rolbruggen en is specifiek ontwikkeld om een goed beeld te geven van de staat van uw apparatuur en het uitgevoerde routineonderhoud, zoals afstellen en smeren. Het doel van deze aanpak is om te voldoen aan de onderhoudsaanbevelingen van de fabrikant. Deze service omvat een inspectie voor preventief onderhoud, visuele controles, routineonderhoud en operationele en functionele testen van uw hijsapparatuur.

Konecranes beschikt over tientallen jaren ervaring op het gebied van inspectie en onderhoud van kranen, ondersteund door ons eigen MAINMAN-technologieplatform. Daarmee kunnen we u slim en snel van dienst zijn.

MAINMAN-technologie maakt nieuwe en verbeterde aanpak mogelijk
 

Met MAINMAN profiteert u van onderhouds- en inspectiemogelijkheden zoals:

• Papierloze onderhouds- en inspectierapporten
• Geïntegreerde bedrijfsanalyses en veiligheidscontroles
• YourKonecranes.com: een webportal die via een internetbrowser realtime toegang biedt tot de gegevens en onderhoudsgeschiedenis van uw apparatuur
• Verbeterde veiligheidsrapporten met signalering van veiligheidsproblemen en risico's

Neem contact met ons op voor meer informatie.