You are here

Ledlampen installeren

Ledlampen voor kranen

TOT 60% ENERGIEBESPARING MET LEDLAMPEN

Met een retrofitkit voor ledlampen bespaart u geld, zorgt u voor goede verlichting en krijgt uw kraan een modern uiterlijk.

LEDLAMPEN GAAN LANGER MEE

Het vervangen van kraanverlichting en lampen is vaak een kostbare zaak. Traditionele metaalhalide- of halogeenlampen hebben een beperkte levensduur en raken snel beschadigd door trillingen. Dat leidt tot extra kosten en een minder efficiënte bedrijfsvoering. Als u ledlampen installeert, gaat uw verlichting veel langer mee en is de kans op schade door trillingen veel kleiner.

VERLICHTING IS DE GROOTSTE ENERGIEVERBRUIKER

Traditionele lampen zijn verantwoordelijk voor 50 tot wel 90 procent van het elektriciteitsverbruik van een kraan. Een retrofitkit met ledlampen levert dus bij alle kraanwerkzaamheden een grote kostenbesparing op.

Ledlampen bieden dezelfde hoeveelheid werklicht als standaardlampen maar verbruiken slechts een derde van de energie. Dit betekent dat u met ledlampen tot 60% energie kunt besparen op elke kraan.

VEILIGE EN GEBRUIKERSVRIENDELIJKE LAMPEN

Omdat ledlampen meer gericht licht geven, wordt de kraanoperator minder snel verblind wanneer hij naar de last kijkt. Ook wordt het licht van ledlampen niet naar de zijkanten verspreid maar is het gericht op de gewenste plek: op de last en op het werkstation of de installatie.