You are here

Trechterkranen

Kenmerken van verdeelbakkranen

Verdeelbakkranen zijn ontworpen om efficiënt, ononderbroken en veilig te werken bij continu gebruik.Het ontwerp voldoet aan de vereisten van internationale normen.

Konecranes draagt zorg voor de veiligheidskwesties zonder dat de productiviteit daarbij achteruitgaat.Overbelastingsbeveiliging, het 'noodstop' systeem overbrugd van op de PLC, ontsporinondersteuningen, en aan de eindschakelaars zijn automatisch standaard functies.

Geavanceerde opties van de automatiseringsfunctie maken het mogelijk om de veiligheid te verbeteren, maar leiden ook tot verhoogde productiviteit.Deze opties zijn DynAPilot lastslingerregeling, AutOPilot eindpositionering en de AutOPilot beschermde gebieden systeemfunctie.

Alle onderdelen van de mechanische en elektrische apparatuur zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf permanente service platforms voor afstelling, smering, inspectie, onderhoud en reparatie.Nadruk wordt gelegd op snelle vervanging van defecte of versleten onderdelen in tegenstelling tot reparatie.

Verbeterde kraanbetrouwbaarheid en -beschikbaarheid kan worden bereikt met uitgebreide real-time meting en diagnostiekgegevens.De meest geavanceerde versie van het diagnose-instrument geeft duidelijke rapporten voor het analyseren van het gebruik en de productiviteit van de kraan.


Assortiment van verdeelbakkranen

Verdeelbakkranen worden typisch uitgerust met haken waarop het mogelijk is hijstoestellen te bevestigen die geschikt zijn voor trechters.Vanwege de uiteenlopende behoeften, worden deze kranen op maat gemaakt.