You are here

Plaatkranen

Productontwerp van plaat kranen

Plaat kranen zijn ontworpen om efficiënt, ononderbroken en veilig te werken bij continu gebruik.Het ontwerp voldoet aan de vereisten van internationale normen.

Konecranes draagt zorg voor de veiligheidskwesties zonder dat de productiviteit daarbij achteruitgaat.Beveiliging tegen overbelasting, het 'noodstop'-systeem overgeslagen van de PLC, ondersteuning tegen ontsporing en eindschakelaars vormen automatische standaardfuncties van de apparatuur.

Geavanceerde opties van de automatiseringsfunctie maken het mogelijk om de veiligheid te verbeteren, maar leiden ook tot verhoogde productiviteit.Dergelijke opties zijn DynAPilot lastslingerregeling, AutOPilot eindpositionering en AutOPilot beschermde gebiedssystemen.

Alle onderdelen van de mechanische en elektrische apparatuur zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf permanente service platforms voor afstelling, smering, inspectie, onderhoud en reparatie.Nadruk wordt gelegd op snelle vervanging van defecte of versleten onderdelen in tegenstelling tot reparatie.

Verbeterde kraanbetrouwbaarheid en -beschikbaarheid kan worden bereikt met uitgebreide real-time meting en diagnostiekgegevens.De meest geavanceerde versie van het diagnose-instrument geeft duidelijke rapporten voor het analyseren van het gebruik en de productiviteit van de kraan.

Assortiment van plaat kranen

De plaat kraan kan worden uitgerust met mechanische en hydraulische tangen voor hantering van een enkele of meerdere platen.De grijpsnelheid wordt tot een minimum beperkt voor volledige productiviteit in het proces.De kraan rijsnelheid kan oplopen tot 150m/min.De hijscapaciteit kan oplopen tot 180 ton.