You are here

Pulp en papier apparatuur en services

Konecranes pakt pulp&papierindustrie uitdagingen aan

Het maken van papier is een lang en ingewikkeld proces.U moet houtpulp omzetten in bladen die moeten worden gedroogd, gerold, en in vellen gesneden en verpakt.Na een periode van opslag, worden deze pulpbalen vervolgens verscheept naar een papier- of kartonfabriek, waar water en chemicaliën worden toegevoegd.Vooral gerecycleerde vezels hebben veel behandeling nodig voordat ze papier worden.

Zodra het als vellen van de papiermachine komt, wordt het gewikkeld in rollen.Deze gigantische rollen worden teruggespoeld en in nieuwe rollen versneden voor levering aan de klant.Deze klanten rollen moeten worden opgeslagen, klaar voor levering.De papierfabriek werkt snel en uw product moet tijdig worden verstuurd om te voldoen aan de veeleisende tijdschema's van de klant.U kunt zich geen stilstand veroorloven.

Konecranes levert pulp- en papierkranen en andere hijsoplossingen die u helpen bij het beheren van uw industriële uitdagingen.

We beschikken over elke fase van de betrokken procedure

Het maakt niet uit of u ruwe pulp tilt in behandelingsbaden, of afgewerkte moederrollen opneemt van de hoofdproductielijn.Naargelang klantenorders binnenkomen, moet u uw papieren voorraden verplaatsen, in en uit de opslagruimte zoals dat nodig is.Wat uw taak ook is, wij hebben kranen speciaal ontworpen voor de papierproductie.

Bijvoorbeeld, u kon een speciale houtbehandelingskraan gebruiken met een vierdraadsgrijper om houtsnippers te verplaatsen in het proces.Een natpartij kraan kan helpen met het onderhoud en de sortie back-up.Een 'dry end' kraan tilt moederrollen van het wikkelstation voor opslag, overdracht, of verdere verwerking.In tussentijdse opslag, elimineert onze volledig automatische vacuüm lifter vervorming met verbetering van de efficiëntie en besparingskosten.

Konecranes maakt kranen voor meer algemeen gebruik geschikt voor een papierfabriek.De CXT staaldraadtakel is goed voor algemeen tillen.Onze armkranen zijn ideaal als werkplaats- of hulpkranen.En als het papier klaar is, kan een SMARTON® kraan het papier nauwkeurig in uw bladsnij- en plooimachines voeren.

Onze unieke Smart Solutions maken het werken met onze kranen eenvoudig en gemakkelijk.Met geavanceerde functies zoals slingerregeling en doelpositionering, gaat uw lading precies waar u ze wilt hebben.

Services voor Pulp&Papier om operationeel te blijven

We verkopen u niet zomaar een aantal kranen en u hoort niet meer van ons.We wensen een partnerschap met u op lange termijn om veilige en betrouwbare kranen te garanderen.Konecranes heeft de vaardigheden en internationale middelen om ervoor te zorgen dat reparaties en vervangingen zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw kranen zelden reparaties nodig hebben.Onze unieke TRUCONNECT® Remote Monitoring en rapportage service weet altijd hoe uw kraan wordt gebruikt en kan de conditie ervan voorspellen.Gewapend met deze kennis, kunnen onze service medewerkers ervoor zorgen dat uw kranen het juiste onderhoud krijgen op het gepaste moment en de stilstand tot een minimum beperkt blijft.

Uw tevredenheid gaat boven alles

Al bijna 80 jaar maakt Konecranes kranen voor de pulp- en papierindustrie.U kunt er zeker van zijn dat onze jarenlange ervaring ons een unieke insider kennis geeft die uw bedrijf ten goede zal komen.

Wij kunnen een producten- en dienstenpakket speciaal op maat voor u aanbieden, om uw volledige tevredenheid te garanderen.

Neem contact op met Konecranes voor de optimale pulp- en papieruitrusting en diensten.