You are here

Petrochemische apparatuur en services

Konecranes pakt petrochemische uitdagingen aan

De cokes kuil van een petrochemische installatie is een harde omgeving.Vocht, corrosieve en ontvlambare dampen, geleidend stof, schurend cokes stof, en het weer zijn allemaal uitdagingen waarmee de kraanmachinist wordt geconfronteerd.De productiviteit is snel en stopt zelden als uw cokes op tijd moeten worden verwerkt en getransporteerd om te voldoen aan veeleisende contracten.Stilstand is geen optie.Konecranes levert petrochemische kranen en andere hijsoplossingen die u helpen bij het aanpakken van uw industriële uitdagingen.

Coker kranen: het hart van de plant

Zware kranen moeten altijd worden aangepast voor hun specifieke omstandigheden.Alle kranen in de gevaarlijke productieproces zone moeten worden beschermd tegen corrosie door hitte, stof, vocht en constant gebruik.Dus Konecranes maakt een gamma van cokeskranen voor dat doel alleen: bewegende cokes.

De brugkraan is voorzien van een onafhankelijke rijcabine voor betere zichtbaarheid van de kraanbediener, goed met een brede overspanning lay-out.Een eenpoot portaalkraan (SLG) geeft u een hopperkant baanrail op het niveau van de helling.Dit bespaart u de kosten van een verhoogde baanstructuur.De rijdende hopper elimineert een lange verplaatsing en maakt dat de kraan efficiënter blijft.Voeg een cantilever toe aan de SLG voor een smallere kuilbreedte.

Konecranes maakt ook een aantal kleinere explosieveilige kranen, ideaal voor een petrochemische installatie.Bijvoorbeeld, de Exn kettingtakelkraan is goed voor elke lichte algemene hijsbeweging.Onze armkranen voor gevaarlijke omgevingen zijn ideaal als onderhouds- of hulpkranen.

Onze geautomatiseerde ladingscontrole functies maken de exploitatie van onze cokeskranen eenvoudig en gemakkelijk.Met geavanceerde functies zoals Grab Control, Sway Control en Auto Steering bevindt uw lading zich altijd op de juiste plaats.

Services voor de petrochemische industrie om operationeel te blijven

We verkopen u niet zomaar een aantal kranen en u hoort niet meer van ons.We wensen een partnerschap met u op lange termijn om veilige en betrouwbare kranen te garanderen.Konecranes heeft de vaardigheden en internationale middelen om ervoor te zorgen dat reparaties en vervangingen zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw kranen zelden reparaties nodig hebben.Ingebouwde diagnostieken houdt u en ons op de hoogte van de status van uw kranen.U kunt ook kiezen voor onze TRUCONNECT® monitoring op afstand en rapportage service.Gewapend met deze kennis, kan ons service personeel ervoor zorgen dat uw kranen operationeel blijven en onverwachte stilstand tot een minimum beperkt blijft.

Uw tevredenheid gaat boven alles

Al bijna 80 jaar maakt Konecranes kranen voor elk doel over de hele wereld.U kunt er zeker van zijn dat onze jarenlange ervaring ons de expertise kennis geeft die uw bedrijf ten goede zal komen.

Wij kunnen een producten- en dienstenpakket speciaal op maat voor u aanbieden, om uw volledige tevredenheid te garanderen.

Neem contact op met Konecranes om de optimale petrochemische uitrusting en services te verkrijgen.