You are here

Turbine halkranen

Konecranes turbine portaalkranen zijn erg gewild bij energiecentrales over de hele wereld.We hebben meer dan 100 van deze kranen geleverd aan kerncentrales, en honderden meer aan niet-nucleaire centrales.Onze jarenlange ervaring betekent dat we over de vaardigheden en kennis beschikken waarop u kunt vertrouwen om u te voorzien van een betere kraan voor uw kerncentrale.

Onze kranen zijn ontworpen voor veiligheid en betrouwbaarheid, met minder onderhoud, een langere levensduur en verbeterde prestaties.Wij zijn erkend als een toonaangevende leverancier van kranen aan de energie-industrie wereldwijd.

Onze turbine portaalkranen zijn zeer veilig

Konecranes turbine portaalkranen gebruiken de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die u kunt vinden in de nucleaire industrie vandaag.Gemaakt van alleen het beste kwaliteitsstaal, beschikt elke kraan over overbelastingsbeveiliging en bedieningselementen bestand tegen storing.Onze eigen Konecranes ingenieurs leiden uw operators op om ervoor te zorgen dat ze volledig bevoegd zijn in het gebruik ervan.

Wanneer verontreinigde stoom de turbine passeert, hebt u behoefte aan nog meer beveiligingen.In dit geval kiest u voor SupersafeTM, onze gepatenteerde enkelvoudige storingsbestendige technologie.Die verwijdert nagenoeg alle kans op accidentele belastingsuitval, zelfs tijdens een totaal verlies van de macht.

Onze nucleaire kranen genieten van de volledige goedkeuring van de Nuclear Regulatory Commission van de VS, en zijn compatibel met 10CFR50 Bijlage B en NQA-1.Ze volgen de strengste internationale veiligheidseisen, waaronder NUREG-0554 en NUREG-0612.

Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden met ons modern ontwerp

Konecranes turbine portaalkranen zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en een langere levensduur.Een extra takel is voor standaard tillen, en het voorkomen van slijtage op uw belangrijkste takel die u bewaart voor kritisch tillen.Gewichtsoptimalisatie vermindert ondersteuningsbelastingen en de globale kosten van uw kraan.Verf voor nucleaire industrie beschermt de structuur.

Ingebouwde diagnostieken helpen potentiële problemen te ontdekken voordat ze zich voordoen.Service modulariteit betekent een snel herstel van de operatie na onderhoud of reparatie, dus er is minder stilstand op uw locatie.Oneindig variabele bediening en nauwkeurige positionering betekenen vloeiender beweging en nauwkeurigere plaatsing.