You are here

Nucleaire apparatuur en services

Konecranes pakt nucleaire uitdagingen aan

Het runnen van een nucleaire faciliteit is een zeer complexe activiteit.U moet tegelijkertijd een groot aantal verschillende taken beheren om ervoor te zorgen uw installatie operationeel blijft.Falen is geen optie: u moet de over veiligste en meest betrouwbare apparatuur beschikbaar.Konecranes kan elke hijsoplossing leveren die u nodig hebt voor deze unieke omgeving.Konecranes biedt nucleaire kranen en andere hijsoplossingen die u helpen bij het beheren van uw industriële uitdagingen.

Gespecialiseerde kranen voor al uw nucleaire hijsbehoeften

We beschikken over de apparatuur om elke taak aan te pakken: opstarten of afsluiten, hanteren van brandstof, aanpassen van turbines, of zelfs gewoon het beheren van installatieonderhoud.

Gebruik bijvoorbeeld een polaire kraan om de kop van het reactorvat te verplaatsen tijdens een storing.Deze kan ook zware machines verzetten in de beschermingskoepel tijdens de bouw of revisie.Onze splijtstof hanteringsuitrusting helpt u nauwkeurig levende splijtstof te positioneren in de reactorkern.

Met een castor kraan kunt u verbruikte splijtstof verwijderen, en castor transporteurs verwijderen het vat voor veilige verwijdering.Onze turbine portaalkraan helpt u om uw stoomturbines te manipuleren, zoals vereist.Kies een SMARTON® kraan, een CXT® kraan of een meer conventioneel apparaat zoals een armkraan voor niet-verontreinigende gebieden.

In de nucleaire industrie is veiligheid de belangrijkste kwestie.Onze nucleaire hijsuitrusting is hoogstwaarschijnlijk wel de veiligste op de markt vandaag.Onze SupersafeTM gepatenteerde enkelvoudige storingsbestendige technologie verwijdert bijna volledig alle kans op het toevallig vallen van de last.Zelfs tijdens een totaal spanningsverlies, kunnen onze kranen veilig een last laten zakken.

Niet alleen machines, maar ook services om u operationeel te houden

We verkopen u niet zomaar een aantal kranen en u hoort niet meer van ons.We wensen een partnerschap met u op lange termijn om veilige en betrouwbare hijsapparatuur te garanderen.Konecranes heeft de vaardigheden en internationale middelen om ervoor te zorgen dat reparaties en vervangingen zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw hijsapparatuur zelden reparaties nodig heeft.Ingebouwde diagnostieken houdt u en ons op de hoogte van de status van uw kranen.Gewapend met deze kennis, kan ons service personeel ervoor zorgen dat uw kranen het maximum halen uit hun ontwerp en altijd klaar staan wanneer u ze nodig hebt.

Onze nucleaire kennis en ervaring is ongeëvenaard

Meer dan 50 jaar als leverancier van apparatuur aan de nucleaire industrie, hebben wij de ervaring in de nucleaire industrie waarop u kunt vertrouwen.Meer dan 60 procent van de nucleaire installaties over de hele wereld gebruiken Konecranes producten.Wij zijn lid van verschillende nucleaire adviesgroepen, waaronder ASME NOG-1.U kunt er zeker van zijn dat we de aard van de nucleaire ladingen begrijpen, de allernieuwste nucleaire behandelingstechnologie kennen en de noodzaak van absolute veiligheid.

Het is gewoon een feit, we weten van kernenergie.Wij kunnen een producten- en dienstenpakket speciaal op maat voor u aanbieden, om uw volledige tevredenheid te garanderen.

Neem contact op met Konecranes voor optimale nucleaire apparatuur en services.