You are here

Mijnbouw services

*

Lasten hijsen voor de mijnbouw

Van winning tot productie en raffinage biedt Konecranes uitgebreide expertise op het gebied van bovenloop materaalverhandeling in alle mijntoepassingen. Geen enkel ander kraanbedrijf ter wereld ten dienste van de mijnindustrie kan de toepassingskennis, technische expertise en het assortiment van Konecranes evenaren. Wij zijn met trots 's werelds grootste kraanservice bedrijf, met onderhoud van alle merken en productie van rolbruggen, met levering van onze eigen lijn van hefwerktuigen met inbegrip van rolbruggen, takels, proces kranen en nog veel meer.

Actief in meer dan 45 landen over de hele wereld, heeft Konecranes installaties voor traditionele activiteiten in de Verenigde Staten, Mexico, Canada, Peru, Brazilië en Chili: in elk van deze landen hebben we verschillende actieve service filialen in mijnbouwgebieden.

Onze gedeelde kennis door middel van ons wereldwijde team van kraanexperts, praktijkervaring, continue R&O-investeringen en strategische overname van andere bekende bedrijven en merken heeft Konecranes geholpen bij de ontwikkeling van een mijnbouw-expertise die wordt vertrouwd over de hele wereld.

Onderhoud P&H® takels, rolbruggen en onderdelen
In 2006 verwierf Konecranes Morris Material Handling Inc en haar zeer gerespecteerde P&H® lijnen van zware rolbruggen, takels en vervangingsonderdelen en we zijn toegewijd aan het ondersteunen van het P&H® legaat, in het bijzonder voor onze klanten in de mijnbouw.

Dit engagement komt tot uiting in het volgende:

 • Educatieve diensten via het Konecranes Training Institute (voorheen P&H® Institute).
 • Continue beschikbaarheid van Prescription Parts™ via Konecranes en Crane Pro Parts™
 • Continue beschikbaarheid van CJ en Hevi-Lift takels–nog steeds heel populair en gewild!
 • In veel gevallen hetzelfde heel competente onderhoudspersoneel–het enige wat verschilt, is hun uniform!

P&H® is een geregistreerd handelsmerk van Harnischfeger Technologies Inc en wordt gebruikt door Morris Material Handling, Inc onder licentie.Morris Material Handling, Inc is niet geaffilieerd bij Harnischfeger Technologies Inc of P&H Mining Equipment Inc.

Konecranes kan het maken, ongeacht hoe ver weg uw mijn is

We begrijpen dat de meeste mijnlocaties vaak uren uit de buurt zijn van de grote steden en een snelle en gekwalificeerde service krijgen voor uw kranen kan vaak heel moeilijk zijn.

We bieden onze deskundige kraanservice zelfs naar afgelegen locaties door middel van een heel gamma aan strategieën: u kunt altijd rekenen op Konecranes om te gaan tot waar u zich bevindt.

Konecranes kan helpen door:

 • volledige onderhoudsprogramma's voor zijn rekening te nemen
 • Aanvulling van uw intern onderhoudspersoneel met onze expertise en mankracht
 • Werken met uw intern al dan niet gesyndicaliseerde onderhoudsteams voor de kraan

Konecranes on-site service contracten

Konecranes is volledig uitgerust om een technicus of een volledig kraan reparatieteam op uw site te plaatsen. We brengen een kantoor/trailer en woonruimten mee, om ervoor te zorgen dat het preventief onderhoud en deskundige reparaties zich altijd op enkele minuten afstand bevinden. Een Konecranes site contract kan u helpen door uw werkverantwoordelijkheden te verlichten met inbegrip van selectie, rekrutering, behoud, voordelen of cyclische tendensen van de grondstoffenprijzen die van invloed kunnen zijn op de behoeften van uw werkteam.

Moderniseer uw verouderde rolbruggen

In en rond mijnen kunnen de moeilijke bedieningsomstandigheden en extreme werkeisen hun tol eisen op zelfs de best ontworpen en gefabriceerde uitrusting. Mijnkranen die werken boven brekers en tankbehuizingen zijn vaak stoffig en corrosief. Kranen voor onderhoud van trucks op de werkplaats worden vaak geconfronteerd met bedieningsfouten en overbelasting.

Vrijwel elke kraan, zelfs 50 jaar oude kranen, kunnen nieuw leven krijgen door vervanging van hijsmachines, sturing en remmen van het oude type met vernieuwde, moderne, passende componenten. We kunnen de precieze condities vereist van uw toepassing evalueren en de juiste onderdelen kiezen die nodig zijn om de levensduur van uw kranen te verlengen en hun prestaties te verbeteren, ongeacht het merk!

Om te voldoen aan nieuwe veiligheidsvoorschriften of verhoogde productie-eisen, kan het upgraden van uw kraanuitrusting de oplossing zijn.

Hebt u een mijnbouwoperatie die concurrerend moet blijven? Konecranes heeft een reputatie van snel laden en lossen en routinematig ontwerpen we kraan componenten en beschikken over ingenieurs gespecialiseerd in kraanmodernisering, om zeker te zijn dat uw mijnkranen op volle toeren draaien.

Mijnbouw kraanonderdelen:Elk merk, elke kraan, elk onderdeel

Konecranes kent wat van onderdelen, en we zijn de toonaangevende leverancier voor kraanonderhoud in Amerika en over de hele wereld. Onze kraan service teams zijn hoog opgeleid om de unieke vereisten van elk geïnstalleerd merk te begrijpen en uw uitrusting van onderhoud te verschaffen in overeenstemming met de OEM specificaties.

Prescription Parts™

Gewoonlijk omvatten deze onderdelen materiaal-, ontwerp- en productieprocesverbeteringen die helpen om het rendement van uw systeem/uitrusting te verbeteren en de algemene kosten van de levenscyclus te verlagen. Elk onderdeel is ontworpen en gebouwd om te voldoen aan of de OEM eisen te overtreffen, net als de onderdelen meegeleverd met uw kraan, ongeacht het merk.

Reverse engineering proces

Het kan vaak moeilijk of onmogelijk zijn om onderdelen voor oudere kranen te vinden. Door middel van ons geavanceerd reverse engineering proces, kan vrijwel elk moeilijk te vinden of verouderd onderdeel worden vervaardigd volgens de originele specificaties.

Training en certificering

MHSA opgeleide technici

We kunnen zoveel OS HA-opgeleide en/of MSHA-opgeleide technici (naargelang de jurisdictie) leveren als u nodig hebt om uw klus te klaren op de juiste manier.

Train uw operators. Bij Konecranes bieden wij vier manieren om te trainen via het Konecranes Training Institute (voorheen het P&H® Institute)

 • Konecranes Training Institute biedt cursussen aan op ons opleidingscentrum in Los Angeles.
 • Onze permanente trainingsfaciliteit in Milwaukee, uitgerust met een 500 vierkante meter praktijklab.
 • Regionale seminaries.Gepland in 40 steden per jaar, minder kosten en reistijd.
 • On-site cursussen.Elimineer extra reiskosten en laat ons een standaard cursus organiseren op uw locatie of een cursus aanpassen om uw behoeften te beantwoorden voor elke grootte van groep.

En nog veel meer!

Vraag uw Konecranes vertegenwoordiger over onze suite van Advanced Diagnostics and Performance Services en onze MAINMAN preventief onderhoudsprogramma van hijskranen.