You are here

Mijnbouwapparatuur en services

Konecranes kan de mijnbouwuitdagingen aan

Of het nu ondergronds is of in openlucht, mijnbouw vindt altijd plaats in een gevaarlijke omgeving. Vocht, corrosieve en ontvlambare dampen, schurend stof en het risico van instorting van rotswanden, het zijn allemaal echte uitdagingen. Een productieve mijn werkt snel en stopt zelden gezien het erts naar de verwerking wordt verstuurd zodra het wordt bovengehaald. Stilstand kan een hele operatie stopzetten en de veeleisende schema's onderbreken. Konecranes levert mijnkranen en andere hijsoplossingen die u helpen succes behalen in uw industriële uitdagingen.

Duurzame en veilige apparatuur om uw mijnen te ondersteunen

We begrijpen dat zware proceskranen altijd moeten worden ontworpen voor hun specifieke omstandigheden.In staat om extra zware en gevaarlijke ladingen te voeren, moeten ze ook worden beschermd tegen roest afkomstig van hitte, stof, vocht en constant gebruik.

Speciaal gemaakt voor de mijnbouw is de explosieveilige Hevi-Lift takel ontworpen voor HMI H1 tot H5 zware dienstvereisten. Onze cokeskranen zijn alleen ontwikkeld voor het verplaatsen van cokes en omvatten bescherming van zowel componenten als bedieners. Rolbruggen op maat zijn bijzonder goed voor bovenloop materiaalverhandeling in alle mijnbouwtoepassingen.

Konecranes levert ook een gamma aan kleinere kranen ideaal voor mijnbouwomstandigheden.Bijvoorbeeld, een elektrische kettingtakel gebouwd voor explosieve omgevingen is geschikt voor onderhoudstaken.We hebben zelfs handmatige takels voor gevaarlijke omgevingen, als u geen elektriciteit kunt gebruiken in uw specifieke locatie.

Onze geautomatiseerde lastcontrole functies maken het bedienen van onze kranen eenvoudig en gemakkelijk.Met geavanceerde functies is uw lading altijd precies waar u ze wilt.

Niet alleen machines, maar ook service

We verkopen u niet zomaar een aantal kranen en vergeten u verder. Neen, wij wensen een vennootschap met u op lange termijn om veilige en betrouwbare kranen te garanderen.Konecranes heeft de vaardigheden en internationale middelen om ervoor te zorgen dat reparaties en vervangingen zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

De meeste mijnen zijn uren verwijderd van de grote stadscentra, zodat het moeilijk kan zijn om snel kwaliteitsservice te krijgen.We kunnen een technicus of een heel reparatieteam op uw locatie plaatsen.Preventief onderhoud en deskundige reparaties zijn nog nooit zo eenvoudig geweest.

Ervaring leidt tot uw tevredenheid

Al bijna 80 jaar maakt Konecranes wereldwijd kranen voor elk denkbaar doel.U kunt er zeker van zijn dat onze jarenlange ervaring ons de deskundige kennis geeft die uw mijnbedrijf zal optillen.

Wij kunnen een producten- en dienstenpakket speciaal op maat voor u aanbieden, om uw volledige tevredenheid te garanderen.

Neem contact op met Konecranes om de optimale mijnuitrusting en services te verkrijgen.