Lastdetecterende hydraulica

Geoptimaliseerde balans tussen motorvermogen en hydrauliek bij elke hefbeweging.

274
272

Altijd op het juiste spoor

Automatische GPS-besturing voor containerkranen.

57
746

Stapelen. Ontstapelen. Laden. Lossen. Herhalen.

RMG's - het werkpaard in de containerterminal.

87
113

Intermodaal en rail

Inter-modale kranen zijn van cruciaal belang voor de transportsector.

Konecranes is wereldwijd marktleider in de levering van container overslag oplossingen die de cyclustijd in spoorwegemplacementen en havens maximaliseren.

Er zijn ongeveer 18 miljoen TEU containers in de wereld, die van haven naar spoor, naar truck reizen, met alle denkbare producten. De complexiteit van het inter-modale systeem vereist een kraanuitrusting en dienstverlener die uitzonderlijke betrouwbaarheid, snelheid en kostenbeheersing kan bieden.

Konecranes biedt ongeëvenaarde serviceprogramma's met state-of-the-art kraantechnologie voor een maximale levenscyclus van uw inter-modale kranen.

Konecranes werkt nauw samen met de inter-modale en spoorwegindustrie, en begrijpt de strenge eisen voor de gebruikte kranen. Het team van Konecranes voor onderzoek en ontwikkeling streeft naar innovatie om te zorgen voor container stapelen, locatie en gebruiksverbeteringen per are.

Login yourKONECRANES.COM

Access your crane usage data, maintenance data and asset details on yourKONECRANES.com. Our cloud-based customer portal gives you a transparent view of service events and activities over any selected time interval.

ACCESS yourKONECRANES.COM