You are here

Elektriciteit

 

Beheer van energie-industrie uitdagingen

Konecranes levert materiaalverplaatsing oplossingen voor elk type energiecentrale.Van een traditionele kolen gestookte operatie tot een​moderne gecombineerde cyclus-unit, of een afgelegen windmolenpark, wij begrijpen uw behoeften.Met langere uptime en betere efficiëntie, zult u veiliger meer vermogen produceren met Konecranes machines geïnstalleerd.

Konecranes levert kranen voor de energie-industrie en andere hijstoepassingen die u helpen bij het beheren van uw industriële uitdagingen.

Gespecialiseerde kranen voor elektriciteitsproductie

We maken een scala aan kranen op maat die we aanpassen aan uw specifieke doeleinden.Bijvoorbeeld, neem een kolenkraan met een vierdraadsgrijper.Kies een inlaatportaalkraan om de poorten te tillen of op uw hydro-elektrische dam.

Onze XN elektrische kettingtakel is speciaal ontworpen voor een windturbine.Het compacte formaat, lichtgewicht, en snelle hijssnelheid maken het tot de ideale takel voor de unieke omstandigheden in een turbine gondel.

Voor andere taken in uw fabriek, hebben we meer standaard kranen.Onze turbine portaalkraan helpt u bij het nauwkeurig monteren en afstellen van uw waardevolle turbines, generatoren, en hulpapparatuur.Kies een SMARTON® kraan voor onderhoud, en een CXT® kraan of een van haar neven voor uw werkplaatsen.Armkranen en monorails zijn ideaal voor uw kleinere hijstaken.

Onze unieke Smart Solutions betekent dat bediening van onze kranen bijna kinderspel is.Met geavanceerde functies zoals slingerregeling, verstelbare werklimieten en doelpositionering, gaat uw lading precies waar u die hebben wilt.Veiligheid en precisie zijn verzekerd.

Een partnerschap dat zorgt voor uw behoeften

We verkopen u niet zomaar een aantal kranen en u hoort niet meer van ons.We wensen een partnerschap met u op lange termijn om veilige en betrouwbare kranen te garanderen.Konecranes heeft de vaardigheden en internationale middelen om reparaties te waarborgen en vervangingen worden telkens snel en efficiënt uitgevoerd.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw kranen zelden reparaties nodig hebben.Onze unieke TRUCONNECT® Remote Monitoring en rapportage service  kent altijd de conditie van uw kraan.Gewapend met deze kennis, kunnen onze service medewerkers ervoor zorgen dat uw kranen het juiste onderhoud krijgen op het juiste moment.Uw kraan is klaar voor gebruik wanneer u ze nodig hebt.

Meer dan 1.000 kranen op energiecentrales wereldwijd geleverd bewijzen dat we het merk in het hijsen zijn waarop u kunt vertrouwen.Zowel onze op maat gemaakte en standaard kranen zijn efficiënt en duurzaam.Zij zullen uw veiligheidsrecord verbeteren en verlagen de globale kosten.

We begrijpen de speciale behoeften van de energie-industrie, en bieden u een producten- en dienstenpakket tot uw volledige tevredenheid.

Neem contact op met Konecranes om de optimale energie-industrie uitrusting en diensten te verkrijgen.

Video

Ekokem, waste plant, Finland - Custom Cranes

Downloads

Reference Case Studies