You are here

Algemene productie-apparatuur en services

 

Konecranes weet weg met de algemene uitdagingen van de fabrieksnijverheid.

Fabrieken vragen veel van hijsbewegingen. Om productieprocessen vloeiend te houden, moet u ervoor zorgen dat uw goederen blijven bewegen langs de productielijn. Het eindproduct moet worden verzonden op schema: vertragingen zijn niet toegestaan. U heeft behoefte aan een betrouwbare, veilige en snelle uitrusting. Konecranes biedt algemene productierolbruggen en andere hijsoplossingen die u helpen bij het beheren van uw industriële uitdagingen.

Effectieve hijsoplossingen voor veeleisende hijsbehoeften

U maakt misschien gespecialiseerde elektronica-onderdelen. Mogelijk bent u werkzaam in kunststoffen. Maakt u gebruik van metalen voor de productie van buizen, gereedschap of andere producten? Misschien verwerkt u voedsel. Wat u ook produceert, wij hebben de juiste hijsoplossingen voor u.

Bijvoorbeeld, een CXT® kabeltakelkraan past bij elke medium-zware hijstaak, terwijl de CXT kraan compact zich bezig houdt met lichtere ladingen. Een kettingtakel is ideaal voor uw werkplaatsapplicaties. De XA werkplaatskraan en ATL vertical lifter combinatie is een precisie manipulator met een voor u op maat gemaakte grijperunit. Onze bandtakel is ontworpen voor clean room-toepassingen en onze handmatige takel is een voordelige optie als uw hijsbehoefte slechts incidenteel is.

We passen ook de meeste van onze industriële kranen aan voor een explosieve omgeving.De motor is speciaal ontworpen voor de EX-omgeving en de elektrische componenten bevinden zich in een EX behuizing.Neem een kijkje op onze kranen voor gevaarlijke omgevingen, zoals de kabeltakel, zwenkkranen of werkplaatskranen.

Onze unieke slimme functies maken het werken met onze kranen bijna kinderspel.Met geavanceerde functies zoals Anti Sway, Micro snelheid, en Doelpositionering, gaat uw lading precies daar waar u die wilt hebben.

Serviceoplossingen voor hijsoplossingen

We verkopen u niet zomaar een aantal kranen en takels en vergeten u verder. Neen wij wensen een vennootschap met u op lange termijn om veilige en betrouwbare kranen te garanderen.Konecranes heeft de vaardigheden en internationale middelen om ervoor te zorgen dat reparaties en vervangingen zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw apparatuur zelden reparaties nodig heeft.Onze unieke TRUCONNECT® monitoring en rapportage service weet altijd hoe uw hijs-machine wordt gebruikt.Gewapend met deze kennis, kunnen onze service medewerkers ervoor zorgen dat uw rolbruggen operationeel blijven en stilstand tot een minimum beperkt blijft.

We willen u tevreden zien

Al bijna 80 jaar maakt Konecranes rolbruggen voor elk denkbaar doel. U kunt er zeker van zijn dat we de verschillende belastingen, korte cycli en hoge snelheids eisen benodigd in de fabrieksnijverheid begrijpen.Onze jarenlange ervaring geeft ons een unieke voorkennis die uw productieproces ten goede zal komen.

Wij kunnen een product- en dienstenpakket speciaal op maat voor u aanbieden, om uw volledige tevredenheid te garanderen.

Neem contact op met Konecranes voor de optimale algemene productie-uitrusting en services.