Veiligheid voor alles

We willen dat onze medewerkers en klanten elke avond weer gezond en wel naar huis kunnen. Daarom is bij Konecranes geen enkele opdracht zo belangrijk en geen enkel onderhoud zo dringend dat we ons de tijd niet gunnen om het werk veilig en correct uit te voeren.

Hijsproductiviteit

Stilstand is kostbaar, maar wij zorgen ervoor dat u optimaal profiteert van de productieve uren van uw machines. Naast veiligheid staat uw productiviteit bij ons voorop.

Konecranes Service en onderhoud

We leveren gespecialiseerde onderhoudsservices en reserveonderdelen voor alle soorten en merken industriële kranen, takels, machines en havenapparatuur, van losse machines tot complete installaties. Wij streven ernaar om de veiligheid en productiviteit bij onze klanten te verbeteren.

Waarom kiezen voor Konecranes?

600 locaties wereldwijd

2 miljoen onderhoudsbezoeken per jaar

14,000 externe verbindingen

740,000 machines met een onderhoudscontract

 

konecranes_service.jpg
+ + + + +  Inspections & preventive maintenance  Corrective maintenance & retrofits  Consultation services  Modernizations services  New equipment

Onze aanpak van kraanonderhoud

Lifecycle Care zorgt voor een optimale levenscycluswaarde, met maximale productiviteit en inzetbaarheid en minimale stilstandkosten.

Onze kraanexperts maken gebruik van een systematische methode voor Risicobeoordeling en aanbeveling en een adviserend plannings- en controleproces om de veiligheid en productiviteit voortdurend te verbeteren.

Inspecties en preventief onderhoud

dragen bij aan de herkenning van risico's en mogelijkheden voor verbetering, en bieden ondersteuning voor naleving.

Reparatie en vernieuwing

helpen problemen met veiligheid en productiviteit op te lossen en mogelijkheden voor verbetering optimaal te benutten.

Adviesservices

ondersteunen uw besluitvorming, leggen kritieke problemen bloot en maximaliseren uw rendement op investeringen.

Moderniseringsservices

verlengen de economische levensduur van uw apparatuur.

Nieuwe apparatuur

kan worden geïntegreerd in nieuwe installaties of vervangt oude machines.

Lifecycle Care

Een uitgebreide, systematische aanpak van onderhoud, ondersteund door hulpmiddelen en processen van topkwaliteit.

Serviceprogramma's van Konecranes

Van het eerste CONTACT tot onze professionele evaluatie van de CONDITIE van uw machines en van preventief onderhoud tot adviesservices die optimale ZORG bieden, zal Konecranes uw bedrijf vooruit helpen met een serviceprogramma op maat. Konecranes beschikt over de ervaring en de middelen om u te helpen bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen, of het nu gaat om uitbesteding van alleen onderhoud of het volledig uit handen nemen van alle onderhoud en materiaalafhandeling.

CONTACTGEGEVENS VOOR ON-DEMAND SERVICE

Wanneer u CONTACT met ons opneemt voor onderdelen, bij pech of met andere urgente wensen kunnen we snel reageren.

INSPECTIEPROGRAMMA CONDITION

Als het uitbesteden van preventief onderhoud niet tot de opties behoort, kan ons CONDITION-inspectieprogramma u helpen te voldoen aan de lokale voorschriften en uw interne onderhoudsprocessen ondersteunen.

CARE-PROGRAMMA VOOR PREVENTIEF ONDERHOUD

Inspecties en preventief onderhoud vormen samen de basis voor onderhoud gedurende de hele levenscyclus. Het CARE-programma voor preventief onderhoud wordt volledig aangepast aan uw activiteiten. Daarbij houden we rekening met de kraantoepassing, de werkomgeving, de bedrijfsclassificatie, de aanbevelingen van de fabrikant en de lokale voorschriften.

ONDERHOUDSPROGRAMMA COMMITMENT

Ons COMMITMENT-onderhoudsprogramma wordt volledig aan uw eisen aangepast, voor als u grote delen van uw onderhoud geheel wilt uitbesteden.

ONDERHOUDSPROGRAMMA MET OPERATIONELE UITVOERING COMPLETE

Als u het volledige materiaalverplaatsingsproces wilt uitbesteden, inclusief operationele uitvoering en onderhoud, is ons COMPLETE-onderhoudsprogramma met operationele uitvoering wellicht de oplossing voor u.