You are here

Elektrische kettingtakel vervangen

CLX-kettingtakel

Een takel die lang meegaat en meegroeit met uw behoeften

Van een vervangende takel van Konecranes heeft u jarenlang plezier. De kettingtakels van Konecranes zijn ontworpen met het oog op flexibiliteit en duurzaamheid in industriële toepassingen.

Elektrische kettingtakels zijn geschikt voor gebruik op werkstations, maar ook op rolbruggen en zwenkkranen. Konecranes CLX®-kettingtakels zijn bij uitstek geschikt als vervanging in deze toepassingen.

Elektrische kettingtakels zijn flexibel en toepasbaar op verschillende plaatsen binnen uw werkplaats. Opties als een compacte constructie, haakophanging, duwloopkat, gemotoriseerde loopkat en nog veel meer bieden de flexibiliteit die u nodig hebt.

Eenvoudige toegang en onderhoudsgemak met vervangende kettingtakels van Konecranes

De CLX-serie biedt snelle toegang tot de takelmotor, voor eenvoudig onderhoud of vervanging. Dat geldt ook voor de kettingaandrijving, slipkoppeling, eindschakelaars, elektrische onderdelen en tandwielen. Kortom: u bespaart op onderhoudstijd en kosten en de productiviteit neemt toe als gevolg van de kortere stilstand.

Betere veiligheid op de werkplek met een vervangende takel

De standaardeindschakelaars van Konecranes-takels zijn bijzonder duurzaam. Doordat ze zijn beschermd tegen omgevingsinvloeden, zorgen ze voor een grotere veiligheid van de gebruiker en betere prestaties van de takel.

De rem is een cruciaal onderdeel van kettingtakels en van belang voor de veiligheid van uw hijsapparatuur. Onze zelfstellende rem gaat net zo lang mee als de takel zelf.

De gepatenteerde kettingaandrijving van Konecranes zorgt ervoor dat er minder spanning op de ketting staat. Dat komt de veiligheid op de werkplaats ten goede en verlengt de levensduur van uw nieuwe takel. De rem en slipkoppeling voorkomen dat de last naar beneden valt als de koppeling kapot gaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie.