You are here

Zwenkkranen

Zwenkkranen met takel

Konecranes zwenkkranen zijn zeer eenvoudig te installeren, te gebruiken en zelfs te verplaatsen in uw werkomgeving.Hun standaard capaciteit is maximaal 2 metrieke ton, zodat de toepassing ervan kan worden aangepast aan uw veranderende behoeften.

Zwenkkranen worden overal gebruikt, van kleine werkplaatsen tot assemblagelijnen in grote fabrieken, van productie tot havens en zelfs in nucleaire installaties.

Technologische voordelen van onze zwenkkranen

Afhankelijk van uw behoeften, geven Konecranes zwenkkranen u vele verschillende ontwerpvoordelen.Kies een kraan met een lage doorrijhoogte voor een beperkte werkruimte.Als u meer ruimte hebt, wilt u misschien een kraan met een groter werkgebied onder het haakbereik.Een lage dood gewicht vermindert de stress in de richting van de bouwstructuur.Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Een standaard functie op al onze zwenkkranen is onze unieke verstelbare console lager.Dit maakt horizontale liggeraanpassingen zeer eenvoudig en nauwkeurig.Konecranes armkranen behoeven geen demontage voor dit proces, zodat uw productieonderbrekingen veel korter zijn.

Precisie houdt alles veilig

Een nauwkeuriger uitlijning van de horizontale ligger verhoogt ook de veiligheid.Met een minimum aan onbedoelde bewegingen, krijgt u een betere controle van de loopkat en kraanarm.Dit reduceert de kans op schade aan uw gebouw, andere apparatuur, of letsel bij uw personeel.

Een hoofdschakelaar en een aparte noodstopknop op de hangbediening van de kettingtakel geven extra zekerheid.

Content bottom