You are here

Wandconsolekranen

Een Konecranes wandconsole kraan is de ideale oplossing wanneer u niet over de ruimte beschikt voor een brug of een rolbrug.Deze kan afzonderlijk of als een extra voor grotere bovenloop- en portaalkranen worden gebruikt.De wandconsole kraan kan meestal een belasting van maximaal 5 ton tillen.

Wandconsole kranen: tillen van grote voorwerpen in kleine verpakkingen

Uw lading is uiterst wendbaar: de gehele kraan schuift horizontaal langs een spoor op de muur.De ligger kan tot 10 meter reiken en vrachten kunnen tot 20 meter worden opgetild.Dergelijke functies laten uw wandconsole kraan toe om zich in de kleinste assemblagelijn, magazijn of ander industriële zone te wringen.

Bewegende armkranen kunnen worden gebruikt met alle Konecranes enkelligger kraaneigenschappen en takels die tot 5 ton tillen.Kies een I-profiel of gelaste doostype ligger.

Bewegende armkranen: veilig en controle bij het tillen

De horizontale ligger wordt altijd vastgesteld in een hoek van 90 graden, zodat u de volledige controle over uw lading behoudt te allen tijde.Drie eindliggers werken samen voor een stabiele en evenwichtige kraan.Stalen balken zorgen voor kracht en het verfwerk is bestand tegen corrosie gedurende de levensduur van uw kraan.

Elke wandconsole kraan voldoet aan de Europese EN veiligheidsnormen.Indien nodig, kunnen we de kraan op maat maken om ervoor te zorgen dat u voldoet aan uw eigen lokale voorschriften.