You are here

Elektrische kettingtakels

CLX elektrische kettingtakels

Konecranes CLX kettingtakels zijn ontworpen voor flexibiliteit en duurzaamheid in industriële toepassingen.Met variabele snelheden en een lastbereik van 60 kg tot 2.500 kg (capaciteit tot 5000 kg later beschikbaar), zijn ze zeer veelzijdig.Een hoge werkingsfactor betekent een lange levensduur.

U kunt deze takel gebruiken op een werkstation, op een loopbrug, of met een armkraan.Konecranes CLX kettingtakels zijn een ideale oplossing voor al deze toepassingen.

Een veiliger elektrische takel die goed hanteert

Het ingebouwde bedieningspaneel biedt gemakkelijke toegang bij het gebruik van uw takel, zodat onderhoud eenvoudig en duidelijk is.De 06:01 snelheidsverhouding maakt uw werk sneller, veiliger en nauwkeuriger.

Elektrische eindschakelaars en een mechanische wrijvingskoppelbegrenzer beschermen u en uw takel tegen elektrische of mechanische overbelasting.Beschermingsklasse IP55 zorgt ervoor dat uw takel is afgeschermd tegen stof en water in de omgeving.

Een takel van lange levensduur die zich aan uw behoeften aanpast.

We weten dat een kraan een dure aankoop is en u wilt dat die een hele tijd meegaat.Met een FEM 2m classificatie, kunt u er zeker van zijn dat uw CLX takel vele jaren high duty prestaties zal leveren.Uw investering zal duren en de totale eigendomskosten zullen veel minder zijn voor u.

U kunt er zeker van zijn dat uw CLX takel vele jaren high duty prestaties zal leveren.

U kunt de CLX verplaatsen in uw werkplaats en op verschillende manieren gebruiken.De modulaire opbouw en compacte doorrijhoogte betekent dat overplaatsing op andere banen gemakkelijk is al naargelang de behoeften.Compacte doorrijhoogte, haakophanging, duwloopkat en gemotoriseerde loopkatversies bieden u de flexibiliteit die u nodig hebt.

Voor verdere informatie, neem contact op met ons.