You are here

Scheepswerfkranen

Shipyard overview, showing Konecranes’ complete range of lifting equipment

 

Optillen van het schip-bouwproces al 50+ jaar

Konecranes voldoet al meer dan 50 jaar aan de hijsbehoeften van scheepsbouwers in allerlei zakelijk weer.'s Werelds grootste scheepswerven zijn Konecranes klanten.Velen van hen zijn al heel lang onze klanten: ze blijven zich tot ons wenden, omdat ze weten dat we uitstekende hijsapparatuur en ondersteunende diensten leveren voor de scheepsbouw.

Wanneer een Konecranes service-technicus ter plaatse arriveert, vertegenwoordigt hij Konecranes als geheel en geen alleenstaande service-functie.

Is uw scheepswerf groot, klein of middelgroot, uw hijsbehoeften binnen of buiten, Konecranes heeft de ervaring om uw bedrijfsprioriteiten en uw scheepsbouwproces te begrijpen.We bieden hijstechnologie die ervoor zorgt dat uw productieproces veiliger en efficiënter maakt, van begin tot eind.We bieden 's werelds meest complete reeks van hijsappartuur voor de scheepsbouw, van de Goliath Gantry Crane (portaalkraan) tot de kettingtakels voor de werkplaats.

Bent u van plan om een nieuwe scheepswerf te bouwen, of een​bestaande te moderniseren?Of hebt u alleen maar behoefte aan de meest geschikte hijsappartuur voor een specifieke set van functies in uw scheepsbouwproces?Contacteer ons voor uw beste oplossing nu.

 

Video

World's largest Goliath Gantry Crane by Konecranes
See how we erect the world's largest Goliath Gantry Crane at a shipyard in southern Brazil. It's a remarkable engineering project in itself requiring special expertise.

Downloads

Reference Case Studies