You are here

Nucleaire apparatuur

Konecranes biedt een brede reeks van gecertificeerde kerncentrale kranen en uitrusting voor materiaalbehandeling, evenals een heel bereik van diensten voor de nucleaire industrie.Onze nucleaire apparatuur en diensten zijn ontworpen om uitval te minimaliseren en zo de productiviteit op te voeren.Met meer dan een halve eeuw van werkervaring, ontwerpt en levert Konecranes kranen om de strengste eisen van de nucleaire industrie te behandelen.

Voldoen aan de standaards voor nucleaire centrale apparatuur

Zware hijsapparatuur voor de nucleaire industrie moet in staat zijn om extreem zware omstandigheden te hanteren zonder schadelijke gevolgen voor werknemers, de volksgezondheid en het milieu, afbreuk te doen aan de installatie-apparatuur of werkzaamheden, of verlies van besturing van de lasten.
Kerncentrales en andere kritische lastbehandelingsfaciliteiten vereisen bewezen veilige apparatuur.Konecranes nucleaire apparatuur is ontworpen om te voldoen aan of alle nucleaire regelgeving te overtreffen, waaronder:

• 10CFR50 Bijlage B en NQA-1 Compliante kranen en uitrusting voor materiaalbehandeling
• BDE capaciteit - Binnenhuis
• AWS gecertificeerde lassers
• NUREG 0554, NUREG 0612, NOG en NUM-compatibel.
• ISO 9001 gecertificeerde productiefaciliteit

Supersafe is de nieuwste generatie van enkelvoudige storingsbestendige kranen.Ze overschrijdt de ingestelde internationale eisen.

Services voor behoud van productiviteit en veiligheid van de nucleaire uitrusting

Wij bieden nucleair kraanonderhoud, modernisering, advies en onderdelen.Bovendien bieden we deze services niet alleen aan geleverde apparatuur van Konecranes, maar ook voor alle andere merken van de nucleaire apparatuur.

Bekijk onze voorraad van nucleaire apparatuur en neem contact op met Konecranes voor kranen en uitrusting voor materiaalbehandeling om te voldoen aan uw veiligheids- en prestatiebehoeften.

Video

Nuclear Material Handling by Konecranes

Downloads

Reference Case Studies