You are here

Automatische stapelkranen

 

Voordelen die echt opstapelen

Containers automatisch verplaatsen en stapelen is de volgende stap in de ontwikkeling van de containeroverslagtechnologie die startte met de introductie van de container scheepvaart in de jaren 1960. Konecranes Automatic Stacking Cranes (ASC's) bieden aanzienlijke voordelen in een steeds meer geautomatiseerde industrie.
Een aantal van onze ASC's kan op afstand worden bediend door een enkele operator, bijvoorbeeld, wat de productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Containerkraan - Geïnspireerd door ervaring

Het Konecranes ASC ontwerp deed beroep op het spoor en de omstandigheden op het opslagterrein die de dagelijkse realiteit uitmaken in de havens over de hele wereld en voerde de bewezen technologie van onze kranen met luchtbanden in.Konecranes ASC zijn speciaal gebouwd om zich af te stemmen op de werkelijke opslagterrein- en spoorconfiguraties en werkmethoden.Hun lichte, intelligente structuur in combinatie met Active Load Control (ALC) en geïntegreerde positionering leveren snel, precies container stapelen over een bereik van omstandigheden uit de echte wereld.

Aanbod van een complete oplossing

Konecranes kan een in de praktijk bewezen complete ASC oplossing leveren voor uw terreinoperatie, van het ontwerp van de apparatuur tot de overdracht van de uitrusting.Onze ASC's zijn modulair, wat de on-site opstelling efficiënt maakt.Wij zorgen ervoor dat alle fasen van de levering gestroomlijnd zijn zodat de operatie kan beginnen op schema, volgens plan.

Video

Port Cranes from Konecranes