You are here

Kettingtakelkranen

Konecranes kettingtakelkranen zijn geschikt voor veel diverse industriële en gespecialiseerde toepassingen.Of u nu een werkstation kraan, een loopkraan, of een giekkraan nodig hebt, zijn onze kettingtakelkranen steeds weer ideaal.

Kranen speciaal op maat voor u

 

Bij Konecranes begrijpen we dat elke klant anders is en dit geldt ook voor zijn behoeften.Wij passen uw kraan aan om te voldoen aan uw individuele toepassingsvereisten.U kunt een volledige kettingtakelkraan kopen, of uw bestaande kraan met een elektrische kettingtakel moderniseren.

Kies een enkele of dubbele liggerkraan voor uw werkgebied.Een enkele liggerkraan kan zowel met een steunbalk van het profiel- of doostype zijn.Wij kunnen een onderloopkraan installeren als uw gebouw geen kolomconstructie toelaat.

Een sterke en veilige kraan is een betere kraan.

De stalen constructie is sterk en gebouwd om lang mee te gaan, geoptimaliseerd in ontwerp om de spanningen op uw constructie te verminderen.Uw operators hebben een goede controle over de belasting met traploze snelheidsinverterbesturing over heel de kraanbaan.Een elektrische eindschakelaar houdt u en uw takel veilig tegen elektrische overbelasting.

Omdat we doorrijhoogte en haakbenaderingen tot een minimum beperken, komt er maximale ruimte vrij voor andere operaties onder uw kettingtakelkraan.Voor de zekerheid kunt u ook apparaten bij de kraan en loopkat installeren ter voorkoming van botsingen om de veiligheid nog meer te verbeteren.