You are here

Aangepaste kranen

Het Konecranes assortiment van standaard kranen is veelzijdig en eenvoudig aan te passen voor de meeste toepassingen.Maar, om tegemoet te komen aan uw unieke eisen, maken we soms kranen op maat voor specifieke toepassingen.

U hoeft geen genoegen te nemen met wat uit een catalogus.We passen onze kranen aan, zodat u de kraan krijgt die u wilt voor uw hijsbehoeften.

Aangepaste kranen voor elk hijsdoel

We maken kranen voor uw specifieke omstandigheden.Misschien moet het hijstoestel worden beschermd tegen bepaalde milieuomstandigheden.Speciale techniek kan nodig zijn om de brug over de laadruimte te plaatsen.Misschien wilt u een speciaal grijptoestel zoals een magneet of een schep, of de loopkat moet worden herontworpen voor een ongewone belasting.

De meeste industrieën maken tot op zekere hoogte gebruik van kranen op maat.Staalproductie vereist bescherming tegen hitte en stof.Brandstof- en energieproductie behoeven vaak specifieke grijpers.De auto-industrie maakt gebruik van speciale kranen voor de behandeling van rollen; in de stamperij en de montage.Mijnbouw en primaire metaalverwerking hebben vaak speciale omgevingen, met speciale eisen voor kranen.

Op maat gemaakte kranen leveren veiligheid en betrouwbaarheid

Veel kranen op maat gebruiken onze standaardproducten op een unieke manier.Soms ontwerpen we nieuwe elementen als dat nodig is.Elke kraan op maat wordt geval per geval aangepast, zodat u zeker bent dat het de juiste hefoplossing is voor elke behoefte.

We maken gebruik van bewezen technologie-oplossingen en volledig geteste onderdelen voor uw aangepaste kraan om de veiligheid en betrouwbaarheid te verzekeren.