You are here

Apparatuur

Ondernemingsgebied Apparatuur biedt componenten, kranen en oplossingen voor materiaalhantering voor een breed gamma aan industrieën, waaronder de procesindustrie, de nucleaire sector, industrieën die zware lasten hanteren, havens, intermodale terminals, scheepswerven en terminals voor bulkgoederen.

De producten worden verkocht door middel van een multi-brand portfolio die het corporatieve merk van Konecranes omvat en de sterke merken STAHL CraneSystems, SWF, Verlinde, R&M en Sanma Hoists&Cranes .

Producten

Industriële kranen, waaronder standaard-duty kranen, zware kranen en hijssystemen voor de werkplaats, zoals belasting manipulatoren; componenten, waaronder staaldraadtakels, kraan kits, elektrische kettingtakels, handmatige takels en accessoires; nucleaire kranen; havenkranen; lossers van bulkgoederen, heftrucks en scheepswerfkranen.

Marktpositie

's Werelds grootste leverancier van industriële kranen.Een wereldwijde leider in explosieveilige kraantechnologie.Een wereldleider op het gebied van elektrische bovenloop kranen voor de procesindustrie en scheepswerf portaalkranen.Een wereldwijde leverancier van kranen en heftrucks voor de containeroverslag en zwaar modulair laden en het lossen van bulkgoederen.

Jaarlijkse productie

Tienduizenden standaard kranen, staaldraadtakels en elektrische kettingtakels en honderden zware kranen, loopkatten en zware heftrucks.