You are here

Ondernemingsgebieden

Konecranes heeft twee bedrijfsgebieden in zijn organisatiestructuur:Service en apparatuur.

Service
 

Apparatuur
 

Business Area Service biedt service- en onderhoudsoplossingen voor alle industriële kraanmerken, havenapparatuur en machines.Konecranes heeft 609 service locaties in 47 landen.

 

Business Area Equipment biedt componenten, kranen en materiaal hanteringsoplossingen voor een breed gamma van industrieën, waaronder de procesindustrie, de nucleaire sector, industrieën die zware lasten hanteren, havens, intermodale terminals, scheepswerven en terminals voor bulkgoederen.De producten worden verkocht door middel van een multi-brand portfolio die het Konecranes bedrijfsmerk omvat en de sterke merken STAHL CraneSystems, SWF, Verlinde, R&M en Sanma Hoists&Cranes.

Producten
Konecranes biedt vijf verschillende service niveaus voor de volgende producten: inspecties,preventief onderhoud programma's,reparaties en verbeteringen, wachtdienst, reserveonderdelen, moderniseringen en speciale services zoals operationele service, services op afstand en overleg.

Producten
Industriële kranen, inclusief standaard-duty kranen, zware kranen en werkplaats hijssystemen zoals lastmanipulatoren; inclusief componenten staaldraadtakels ,kraan kits,elektrische kettingtakels, handmatige takels en accessoires;nucleaire kranen;havenkranen;lossers van bulkgoederen;heftrucks; en scheepswerfkranen.

 

Marktpositie
Duidelijk de marktleider in kraandiensten met het meest uitgebreide kraan servicenetwerk ter wereld.Een van de grootste internationale aanbieders van werktuigmachine service.

 

Marktpositie
Werelds grootste leverancier van industriële kranen.Een wereldwijde leider in explosieveilige kraan technologie.Een globale leider op het gebied van elektrische rolbruggen voor de procesindustrie en scheepswerf portaalkranen.Een wereldwijde leverancier van kranen en heftrucks voor de containeroverslag en zwaar modulair laden en het lossen van bulkgoederen.
 

Basis servicecontract
Ongeveer 410.000 eenheden worden gedekt door Konecranes onderhoudscontracten, waarvan ongeveer 25 procent vervaardigd worden door Konecranes.

Jaarlijkse productie
Tienduizenden standaard kranen, staaldraadtakels en elektrische kettingtakels, en honderden zware kranen, hijswagentjes, en zware heftrucks.