Carrière

Carrière verhalen

1
2
3

Jenni

Alles waar jij klaar voor bent, is klaar voor jou.
Local IT Manager, Business Application Support Regional Manager

Altijd blijven leren

Het is mijn taak om plaatselijke IT-kwesties in Oostenrijk en midden-Europa op te lossen en gebruikers te voorzien van de juiste ondersteuning, daarnaast ben ik contactpersoon voor de IT-afdeling en de landelijke directie. Een andere taak is die van manager voor toepassingssupport in noordoost-Europa en India. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het ontmoeten van mensen, problemen oplossen, reizen en nieuwe dingen leren. Geweldig!

Iets mogelijk maken

...

Kiran

Loop de gelegenheden niet mis.
Engineer Manager, Electrical Pune

Teams wereldwijd ondersteunen

Mijn functie houdt in dat ik als technisch manager op de locatie Poona wereldwijd de elektrotechniek ondersteun. Ik bestel technische kennis voor standaard en zware kranen, lever technische kennis voor standaard kranen ik ben daarnaast Item Master en maker CAD-componenten. Ik ben trots op ons team en onze prestaties. Ik ben er trots op dat ik voor zo’n geweldig bedrijf mag werken.

Kwaliteit begint met een enkel onderdeel

Konecranes bedenkt...

Ryan

Het gaat om het beste resultaat, wat je ook doet.
Service Supervisor Sydney

Elke dag een nieuwe uitdaging.

Konecranes kwam via een kennis onder mijn aandacht en ik heb toen een goede beslissing genomen. Ik ben momenteel service supervisor voor Sydney en omgeving en verantwoordelijk voor het werk dat gaande is, offertes en andere zaken. Elke dag is weer anders en dat vind ik erg leuk. De dagen en de opdrachten hebben altijd iets van onvoorspelbaarheid in zich. Wat altijd constant blijft, is dat we het best mogelijke resultaat proberen te behalen bij alles wat we doen...

Login yourKONECRANES.COM

Access your crane usage data, maintenance data and asset details on yourKONECRANES.com. Our cloud-based customer portal gives you a transparent view of service events and activities over any selected time interval.

ACCESS yourKONECRANES.COM