Carrière

Carrière verhalen

1
2
3

Kiran

Loop de gelegenheden niet mis.
Engineer Manager, Electrical Pune

Teams wereldwijd ondersteunen

Mijn functie houdt in dat ik als technisch manager op de locatie Poona wereldwijd de elektrotechniek ondersteun. Ik bestel technische kennis voor standaard en zware kranen, lever technische kennis voor standaard kranen ik ben daarnaast Item Master en maker CAD-componenten. Ik ben trots op ons team en onze prestaties. Ik ben er trots op dat ik voor zo’n geweldig bedrijf mag werken.

Kwaliteit begint met een enkel onderdeel

Konecranes bedenkt...

Gaurav

Er zijn altijd nieuwe gelegenheden om te groeien bij Konecranes.
Team leader Pune

De juiste dingen gebeuren op het goede moment

Konecranes stond al op mijn lijst van topbedrijven waar ik voor wilde werken toen ik in april 2007 solliciteerde. Daarvoor werkte ik voor een grote plaatselijke fabrikant. Ik was vooral onder de indruk van de compacte ontwerp- en automatiseringstechnologie van Konecranes' producten. Gelukkig werd ik snel aangenomen en ik begon als ontwerper elektrotechniek voor zware hijskranen. Sinds midden 2010 sta ik aan het hoofd van ons team onderdelenbeheer...

Jack

Goede opleiding en een goede werkhouding brengen je ver.
Branch Manager Jacksonville, Florida

Van je vrienden moet je het hebben

Ik hoorde voor het eerst over Konecranes van een maat van mij uit de marine, die zei dat Konecranes een geweldige onderneming was en dat ik ook moest solliciteren. Dat was in 1998. Ik begon als servicemonteur in Cleveland, Ohio, en daarna in Raleigh, Noord-Carolina. Mijn eerste baan hier in Jacksonville was die van Lead Inspector, waarna ik opklom tot servicesupervisor, later tot servivemanager en nu ben ik filiaalmanager. Het is fantastisch geweest.

...

Login yourKONECRANES.COM

Access your crane usage data, maintenance data and asset details on yourKONECRANES.com. Our cloud-based customer portal gives you a transparent view of service events and activities over any selected time interval.

ACCESS yourKONECRANES.COM