Carrière

Carrière verhalen

1
2
3

Kiran

Loop de gelegenheden niet mis.
Engineer Manager, Electrical Pune

Teams wereldwijd ondersteunen

Mijn functie houdt in dat ik als technisch manager op de locatie Poona wereldwijd de elektrotechniek ondersteun. Ik bestel technische kennis voor standaard en zware kranen, lever technische kennis voor standaard kranen ik ben daarnaast Item Master en maker CAD-componenten. Ik ben trots op ons team en onze prestaties. Ik ben er trots op dat ik voor zo’n geweldig bedrijf mag werken.

Kwaliteit begint met een enkel onderdeel

Konecranes bedenkt...

Ling

Neem de juiste beslissing.
Field Trainer Shanghai

Ervaring delen

Ik ben een praktijkopleider in het Service China East District. Ik leid collega’s op, zodat zij met de opgedane kennis en vaardigheden onze klanten beter van dienst kunnen zijn. De baan houdt in dat ik veel moet reizen en dat vind ik erg leuk. Binnenkort ga ik deelnemen aan een PLC-systeemproject en zal ik me bezighouden met projectopdrachten die gepland zijn voor volgend jaar. Dat is een prachtige kans voor me.

Op naar de eerste plaats

Werknemers zijn de...

Alun

Niet stil blijven staan.
Branch Manager Cwmbran, South Wales

De zaak runnen

Ik ben filiaalmanager in Cwmbran, in het zuiden van Wales, en verantwoordelijk voor de soepele gang van zaken in ons filiaal, en dat houdt ook in dat ik een soort moeder ben voor een twaalftal servicemonteurs. Enkele jaren geleden reageerde ik op een advertentie en werd servicemonteur bij een bedrijf dat later werd overgenomen door Konecranes. Later klom ik op tot servicemanager. Ik kan wel zeggen dat het een goede beslissing is geweest. Ik hou van het omgaan met verschillende...

Login yourKONECRANES.COM

Access your crane usage data, maintenance data and asset details on yourKONECRANES.com. Our cloud-based customer portal gives you a transparent view of service events and activities over any selected time interval.

ACCESS yourKONECRANES.COM