Airbalancer

De Konecranes ATB AirBalancer is uniek in de hijstechnologie.Met behulp van een drijvende laadeenheid, wendt het de luchtdruk als stroombron.Elke belasting tot 350 kilo voelt bijna gewichtloos aan als u ze verplaatst naar waar u ze nodig hebt.

Luchtverdelingsapparatuur is uitstekend geschikt voor assemblageprocessen, reparatie en industriële productietaken in vele industrieën, waaronder productie, zonne-energie, automobielindustrie, spoorwegen, luchtvaart, gezondheidszorg en voedselproductie.

Maak het tillen van lichtgewicht veiliger, vlotter en eenvoudiger dan ooit

De AirBalancer voorkomt overbelasting.Met ononderbroken driedimensionale beweging en geen schokkerige bewegingen tijdens het heffen of neerlaten, is precisie gegarandeerd.U vermindert ook in grote mate het risico op accidentele belastingsschade of vallen.De AirBalancer is vooral goed voor het hijsen van breekbare voorwerpen

Soepeler betekent aanzienlijk sneller en de cyclustijden zijn veel korter dan die voor kettingtakels.In plaats van elektriciteit gebruikt de AirBalancer pneumatische besturingstechnologie, waardoor hij veiliger werkt en goedkoper te onderhouden is.Hij creëert ook een schonere en stillere werkomgeving.

Volledig aanpasbare luchtbalancering

We kunnen uw AirBalancer op maat maken voor uw specifieke behoeften.Kies een proportionele bediening, een evenwichtscontrole, of combineer de twee.Welke materialen u ook verplaatst, wij hebben de gepaste grijper.Bovendien is de luchtverdelingsapparatuur compatibel met een groot aantal andere kraansystemen.Bijvoorbeeld, u kunt ze gebruiken met de Konecranes XA en XM werkstation kranen en armkranen.

Voor al het tillen van uw lichtgewichtbehoeften, is de Konecranes ATB AirBalancer een snel, flexibel en economisch alternatief voor takels.

Login yourKONECRANES.COM

Access your crane usage data, maintenance data and asset details on yourKONECRANES.com. Our cloud-based customer portal gives you a transparent view of service events and activities over any selected time interval.

ACCESS yourKONECRANES.COM