Handmatige takels voor gevaarlijke omgeving

Konecranes EKMII handmatige kettingtakels en EKPT handmatige loopkatten zijn gemaakt voor veiligheid en betrouwbaarheid.Gebouwd op duurzaamheid, werd hun mechaniek zorgvuldig ontworpen om het risico op vonken bij normaal gebruik te minimaliseren.Ze zijn ook een kosteneffectieve oplossing wanneer u niet elke dag iets hoeft te tillen.De explosieveilige EKMII kan tot 20 ton heffen.

We beschikken over de kennis die alleen afkomstig is uit onze jarenlange ervaring in de productie van apparatuur voor explosiegevaarlijke omgevingen.Combineer de EKMII en EKPT voor een economische hijsoplossing in gevaarlijke omgevingen met gas en stof.

Een veiliger handmatige hijsoplossing

Bij Konecranes is veiligheid altijd onze hoogste prioriteit.Een gegalvaniseerde lastketting, een roestvrij stalen handketting, brons-gecoate haken en wielen en poedercoating zijn allemaal standaardfuncties.Een veiligheidspal op uw haken, een overbelastingsbegrenzer en rubber eindaanslagers combineren om de veiligheid van uw lading en uw mensen te garanderen.Zonder elektronica, bestaat er geen gevaar voor kortsluiting.

Uw Konecranes takel en loopkat voldoen aan de EU-ATEX-richtlijnen en volgens de Europese normen voor explosieve omgevingen.

Handmatige loopkatten en handmatige takels flexibel voor uw behoeften

De EKMII handkettingtakel kan omgaan met grote verscheidenheid van hijsjobs.Hij is volledig getest en goedgekeurd van 500 kg tot 20 metrieke ton.Verkrijgbaar in een ketting-rijloopkat met haakophanging, duw- of rijloopkatversie, zal hij uw huidige uitrusting gemakkelijk moderniseren.

Stel u een handmatige takel en loopkat voor die veilig is om te gebruiken in de meest veeleisende gevaarlijke omgeving: dat is precies de EKMII en EKPT.Ongeacht of u moet heffen in in een olieraffinaderij, een elektriciteitscentrale of een andere industriële site, Konecranes heeft de ideale hijsoplossing voor u.

Login yourKONECRANES.COM

Access your crane usage data, maintenance data and asset details on yourKONECRANES.com. Our cloud-based customer portal gives you a transparent view of service events and activities over any selected time interval.

ACCESS yourKONECRANES.COM