CXT® Compact

Terug naar de basis met de CXT Compact kraan

De Konecranes CXT Compact is een nieuwe hoogwaardige basiskraan voor occasionele hijsbehoeften.Wanneer u niet elke dag hoeft te tillen, staat deze klaar als u ze nodig hebt. De CXT Compact is ook de ideale keuze als een secundaire steunkraan.

De Compact kraan, enorme kwaliteit

Een gespecialiseerde kraan heeft vele op maat gemaakte voorzieningen en andere kranen doen misschien meer.Toch behoudt ze stijl en functie in eenvoud.De CXT Compact heeft dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid die u mag verwachten van Konecranes.

Wij zijn van mening dat basis niet gewoon betekent.Standaardfuncties voorzien van energievoorziening van de ketting en afstandsbediening.De inverter-gestuurde horizontale verplaatsingen en 2-speed hijsbeweging geeft u meer nauwkeurigheid.Eenvoudig ontwerp betekent gemakkelijk onderhoud voor de lange levensduur van uw CXT Compact kraan.

De CXT Compact opties

De CXT Compact mag dan wel een basismodel zijn, maar ze geeft u nog steeds alle flexibiliteit bij het tillen.De kettingtakel kan 5 ton tillen en de staaldraadtakel kan tot 20 ton gaan.Enkelligger kranen zijn beschikbaar voor elke overspanning tot 20 meter.

Voor veeleisender hijsbehoeften, overweeg het standaardmodel CXT staaldraadtakelkraan.

Login yourKONECRANES.COM

Access your crane usage data, maintenance data and asset details on yourKONECRANES.com. Our cloud-based customer portal gives you a transparent view of service events and activities over any selected time interval.

ACCESS yourKONECRANES.COM