Slimmere cabine

Onze missie is om Konecranes hijsapparatuur slimmer te maken daar waar het van belang is voor onze klanten.Deze cabine is een goed voorbeeld.

Deze slimmere cabine geeft de machinist aanzienlijk verbeterd zicht met een groter raamoppervlak van 60%.Zichtbaarheid is een objectief moeilijk te meten parameter, maar ga eens in de cabine zitten om het verschil te zien.In nauwe samenwerking met klanten, hebben we alle zichtlijnen op de kritische werkgebieden vanaf de stoel van de machinist bestudeerd voor een uitstekende zichtbaarheid.Comfort en controle lay-out zijn ook opmerkelijk verbeterd.

Deze cabine brengt vele verbeteringen als resultaat van een nadere studie van RTG, containerlift en Electric Overhead Travelling (EOT) gewoonten en houdingen van de kraanmachinist.Veel inzichten werden verworven op het gebied van fysieke, cognitieve en organisatorische ergonomie en in het uiteindelijke ontwerp ingebouwd.

Login yourKONECRANES.COM

Access your crane usage data, maintenance data and asset details on yourKONECRANES.com. Our cloud-based customer portal gives you a transparent view of service events and activities over any selected time interval.

ACCESS yourKONECRANES.COM